Måndag.



I lördags red jag runt stigen tillsammans med Marie och hennes häst. Fick låna en häst ifrån samma stall. Var jätteskoj. Dock började jag sakna min gamla ponny. Ingen är densamma som hon. Nåväl, de var iaf skönt att få sitta på hästryggen en stund igen. Efter ridturen hämtade jag upp Saga och så for vi på Dundret och promenerade med massor av hundar + Sussi & Marita o jag o marie. Var 3 schäfrar och en liten trasselsudd + Saga :).

På kvällen käkade vi mat hos Marita o drack ngt glas vin. Var jätte mysigt. God mat! Jag for hem vid elva,tolv. Hade ingen lust att springa på krogen. Blä. Igår var jag ut med hundarna en sväng. Vädret var inte de roligaste. På e.m hälsade jag på fammo som fyllt år i fredags. Vart en massa fika där som vanligt. På kvällen åt jag surströmming för kanske sista gången för i år :).

Nu tänker jag hinna med lite saker innan skolan börjar.. tjo!
/Emmelie

lite bilder från helgen

här är lite bilder från helgen

måndag morgon

god morgon. har hunnit vara ute med hundarna och gett dom mat. fastnat framför tvn, vakna med the voice.

igår var det utställning hela dagen. Saga blev BIM igen, skötte sig jätte bra :). Zeke blev BIR & BIS igen. alla skötte sig superbra o var jätte fina! roligt :).

åt palt igår hos mamma, nästan två stora paltar. gissa om jag var mätt hela kvällen igår. på kvällskvisten blev det fika och surr. idag är det måndag och skola står på schemat. ska dock ta mig ut i skogen med vovvarna innan o lite sånt.

ha en bra dag! /Emmelie

ska ladda upp bilder sen...

Onsdag

Har bara en lektion idag. Innan det ska jag duscha och vara ut med hundarna i skogen. Ikväll har jag klipptid dessutom...

Och till helgen ska Saga få springa på utställning igen. Ska bli roligt :). Bra träning för henne!
Ha en bra dag.
/Emmelie


hittade två suddiga bilder på mig & en pytteliten Saga.


Söndag

Idag har vi varit på en inoff utställning här i Gällivare. Saga skötte sig jätte bra och blev BIM-valp. Hennes syskon var duktiga de också. Zeke blev BIR & BIS! Så alla skötte sig jätte bra :). Blir nog att anmäla sig till nästa helgs utställning på Kaptensgården. Nu när vi fått blodad tand (Brittis; läs blodat finger!).

Här är en bild som Brittis fotat på Saga idag:



HÄR FINNS DET BILDER

10 sept.

Dålig på att uppdatera här. Jag ska skärpa mig!

Igår har jag lagat köttsoppa och ätit världens godaste äppelpaj. Jo, de är sant. Jag som inte egentligen gillar äpple i någon form av bulla/paj osv. Men Moa gjorde en jätte god äppelpaj, den smakade mumselimums! Idag har jag varit i skolan och sen ätit på frasses med Moa & Nellie. Huff, jag som funderade på att bli nyttig. nåväl. Ikväll ska jag träna Saga tsm med några av hennes syskon, sen ska vi trimma dom lite inför söndagen. Vi ska vara med på en inoff utställning i Gällivare då. Ska bli roligt att testa på :). Fick nyss ett sms av Brittis att bäddarna har kommit som vi beställt. Längtar till att få se den, jag som tjatat o tjatat om en rosa. Hoppas den är fin!

Sally & Joel är på älgjakt. Hade gått jätte bra nu första passet. En annan i laget hade skjutit en tjur. Så Sally hade fått nosa på den innan slakten. Hon hade skällt fast den och varit riktigt tuff. Bra det! Kanske blir en jakthund av lilla Sally ändå. Jag kände verkligen avundsjuka när jag klev upp imorse och tittade på klockan, 06.20, då var Joel redan ute i skogen och smög. Jag hade gärna bytt plats med honom istället för att åka till skolan. Nåväl, nästa år då jäklar! Tycker det är roligt att bara gå brevid och knata i skogen.


Nu ska jag ta o plocka lite här hemma. Vet inte vars jag ska börja...

/Emmelie

Lite mobilbilder:


Nellie & Saga på promenad. 5/9-09


Utställning i Norge. Jag köpte mig en nummerlappshållare med en flat på såklart :).


Inhandlade lite godsaker när jag kommit hem från Norge. Höll mig vaken till kl 22. sen orkade jag inte mer :P.


Saga i hallen idag.


uppdatering;

Saga i sin och Sallys nya bädd!

Bullbak och annat

God morgon! Jag och Saga har nyss vaknat faktiskt. Joel började jobba åtta, så vid sju har Saga ätit frukost och varit ut. Sen har hon krypit tätt intill mig och gosat in sig. Hon passar på nu när "syrran" är i stugan med min päron.

Igår var jag med Moa & Nellie hela dagen nästan. Vi har surrat och lekt osådär. På kvällen har Moa och jag bakat bullar. Moa stog för provsmakningen av degen och sen penslade hon bullisar och satte pärlsocker. Vart ganska mycket bullar ändå, kändes som att jag fick baka ut dom i evigheter. Imponerade på Moa med mitt "speciella" sätt att göra bullar. Ni vet, jag stoppar inte bara dom i formar och sen in i ugnen. Jag klipper som tre snäpp och sen viker jag dom. Äh, de blir fint iaf :). haha.

Jag ligger ännu i sängen med datorn i famnen. Ska börja röra mig på. Kanske tar en promenad eller städar lite. Fast det där med städa vet jag inte. Det skrev jag bara för att låta duktig.

Imorrn (eller om de blir typ inatt) så åker vi till Norge på utställning. Jag ska bara med som sällskap då Brittis & Nina ska ställa sina vovvar. Ska bli roligt att få se hur allt går till osv. :) Ska göra lite skinksallad och ta med mig imorrn. Den kan jag äta hur mycket som helst av! Sen blir det nog att packa med regnkläder och varma kläder. Känns som att vädret i Norge kommer vara blåsigt och regn? Bara för det så kommer det väll vara skinande sol :).

Nu ska jag ta och kliva upp. Dusch står högst upp på listan!
/Emmelie

blandade mobilbilder;


11/8-09


Saga är väll inget fan av Linda Rosing direkt.


Sally envisas med att sova i Sagas valpbädd.


Husse + vovvar.


Bilden såg jättebra ut på mobilen, men dock inte här. haha. Nåväl, hon är lika söt för det, lilla Sagalajnen :). (21/8)


Första dagen ensamma hemma. Saga är som jag, hatar reklambladen!


Första dagen frasses hade öppet, klart jag var där! Lika bra som MAX? NEJ! Max är bäst :).


Syrrorna tuggar ben. (25/8-09)


Jag fick långt hår för några sekunder. Se, jag ser galen ut. Därför klippte jag kort ;) haha. (28/8-09)


Idag ska jag äta surströmming, sista gången för detta år. buhuhu. Tror även jag ska hinna förbi stallet och låta Saga sniffa på hästlukt. Och så får även jag sniffa lite :). Sen ska jag till kullen och äta..

/Emmelie



RSS 2.0