sol

idag har vi sol i gällivare. jag packar ner mat, kläder, vovvar + joel och åker till yrttivaara. vet inte hur länge jag blir där, är nog hemma på lör eller sön iaf :).

här kommer ngn bild som vi fotat igår på dundret. är verkligen inte de lättaste att få två busiga hundar att sitta still o bli fotade :D./Emmelie

tjorv!

det har tjorvat en massa när jag försökt ladda upp bilder här i bloggen.. här kommer iaf bilderna från 22/7. klicka på de små bilderna för att se i större format :).


 
världens vackraste :).syskonen busar.


ett öra uppvikt är mode bland oss flattar :).

/Emmelie

Torsdag

Igår har Saga lekt med sin bror Diezel. Nu ser man verkligen skillnad på hane o tik :). Det var roligt att se dom busa...

Annars har jag jobbat några timmar idag och nu är jag hemma och har käkat en macka. Joel har varit med hundarna i skogen en sväng.

Fotade lite igår när syskonen busade. Ska ta och ladda upp dom på datorn här ngn dag.

/Emmelie

Måndag

Idag har Saga bott hos oss i 2 veckor. Tio veckor är hon nu!

Ikväll har vi varit i skogen en sväng. Saga har busat och burit kottar o pinnar. Sally är rätt loj just nu när hon löper. Imorgon ska Saga troligtvis leka med sin kullbror Diezel. De ska bli roligt att se. Så får man se om han vuxit mycket också :). Tycker att Saga är lika liten fortfarande, men det är ju för att man ser henne varje dag o inte ser förändringarna :). Hon har då blivit tyngre har jag märkt, för snart orkar jag inte bära henne under ena armen något mer!

Nu blir det kvällsmat till vovvarna. Sen ska vi nog titta lite tv. Badrummet är typ klart nu. Ska bara installeras kran osv. Får hoppas att det blir i veckan iaf!

/Emmelie

Bilder från de senaste dagarna;

Här kommer lite bilder.. Klicka på de "små" bilderna för att se dom i större format :).


favvoplatsen under sängen.världens sötaste!


Matte + Vovvar...

/Emmelie

Hejsan!

19 Juli

Hej, här är det tänkt att jag ska blogga om blandannat Saga, min flatcoated retriever valp, men även om Sally min blandrastik & lite annat smått och gott som händer i vårat liv :). /Emmelie

Om oss

Joel är min sambo, vi har varit tillsammans i snart 3 år. Vi förlovade oss ute på Teurajärvisjön 6/7-08. Joels intressen är att fota, tattueringar och vara i stugan.Sally är våran första hund. En jämte/lapphund blandis med ev. laika i sig. Född 27/12-07.
Mamman är jämte & pappan är okänd. Så man kan säga att hon är en riktig gatukorsning!
Liten på jorden men stor i orden. En hund som har en enorm vilja & är en riktig ögontjänare.
Älskar när folk ger henne uppmärksamhet och kan bli kliad i timmar.
Sally är praktiskt tagen uppvuxen i stallet och har alltid hängt med överallt.
Hon följer ofta med på ridturer och hennes favoritplats är stugan i Yrttivaara där vi spenderar så mycket tid vi bara kan. Sally är en speciell dam och våran pärla.
Till hösten ska Sally få åka med Joel & Joels pappa på älgjakt.
Vi hoppas på att det går bra. Sally har nyss fått en "lillasyster" vilket hon tycker är roligt.
Hon är väldigt snäll med den lilla :).Calebri's Saga Sea har äntligen flyttat hem till oss..

Mer info kommer senare.../Emmelie

RSS 2.0