min hund ..

... är världens bästa!       ... & sen är hon ju himla söt också :).
och sen har jag lekt lite i photoshop.nu ska jag ta en kort prom med sagis o sen ska hela våran lilla familj (-sally som åkt till stugan) gå till "grannen" och äta god mat!

/Emmelie

this is my life

This is my street,
are you restless feet
carry me on to anywhere.

Take the fear

take it away
and give me some hope
for one more day.


joels o sagas tårta ;).

 

 

 

fika nu!

/emyleee


hemska minnen

när jag tänker tillbaks till min tid på kulleskolan så blir jag bitter och irriterad. jag är inte en person som kan slicka röv och krusa för någon. det slår hårt på oss som har lätt för att säga vad man tycker. för man ska inte få ha någon åsikt när man är "liten". dvs typ 14-15 år. du ska inte få tycka någonting utan bara hålla med om allt läraren säger. det är så sjukt.
då är jag hellre lycklig över att jag är en person som kan säga vad jag tycker och vara stolt över det. jag är ingen mes som inte törs stå för det jag säger och gör. jag är envisare än en åsna och trivs med det ganska bra...
i alla år på kulleskolan så har det blivit inpräntat att jag inte får säga vad jag tkr, att jag är kaxig, näsvis o blablabla... utvecklingssamtalen som fanns då o finns idag är hemska. stackars barn sitter där o får massa skit. när jag började på välkomma tänkte jag prova på och vara den tysta personen som inte hade några åsikter. väldigt snart fick man skit för de också, nä då skulle man plötsligt disskutera och säga vad man tycker. gissa om man blir förvirrad! jag har faktiskt haft några få riktigt bra lärare, o dom har jag haft på gymnasiet. sådana som verkligen kollar på vad du kan och bara tycker det är ett extra plus när man kan uttrycka sig och få fram sina åsikter. de gillar jag! samhälls är bra :).

många lärare ska tyvärr utnyttja sin maktposition till max. det är sjukt. nä, jag ska bli lärare. en snäll sådan! en som inte hyser beröm över dom som sitter tysta och inget vågar säga. nej, jag ska hylla dom som har en åsikt och kan stå upp för den. för det är sådana personer som i slutändan lyckas här i livet! det tror iaf jag...

/en brutalt ärlig Emmelie

snoret rinner

japp! har lyckats bli lite förkyld. eller äh, bara lite snorig. jag har inte tid att vara sjuk!


seg morron, har klivit upp nio och bara surplat te o tagit de lugnt. joel får nyss ut med hundarna i skogen och jag ska strax bege mig till skolan. ska bara borsta tänderna o dra fingrarna genom håret! slutar tre o efter skolan hade jag tänkt åka och göra lite ärenden...

och idag hade jag behövt plugga. fast vi får se hur de blir med det. en annan dag!

eftermiddagsdrama

jag gick ut med hundarna på vad jag trodde var en helt vanlig promenad runt parken utanför mig. men det kom att bli något helt annat! det hela började med att jag klädde på mig och slängde på snören på mina hundar. släppte saga och lät henne springa lös runt i parken. inget konstigt med det. insåg ganska fort att det var ett misstag idag. parke är fylld av pölar, o de är inga vanliga vattenpölar. utan slemmigagräsäckelbajspölar. dom gjorde Saga reeeejs i så vattnet skvätte åt alla håll och la sig tillslut o rullade runt där i. nåväl, det kunde jag ta. var nöjd att Sally som var kopplad var helt torr. hon skulle aldrig fundera på att rulla i vatten. aldrig aldrig aldrig! däremot älskar hon att rulla i snön, helst högst upp på snöhögar o så brukar hon gnida sig så hon åker nerför litegrann. detta gjode hon även idag. det var bara de att snöhögen var halare än hon trodde o hon gled alldeles för fort och totalt okontrollerat ner och landade såklart i en VATTENPÖL! det blev ett djupt trauma för stackars lilla spetsen Sally. hon var totalt o chock och fattade inte hur hon kunnat bli blöt. i detta ögonblick insåg jag att båda måste duscha. stackars Sally fick utsättas för ännu mer badande medans Saga bara njöt av att bli avsköljd i duschen...

vilket eftermiddagsdrama! det är här de händer ... !

/Emmelie


måndag

min morgon var allt annat än god. vid sex på morron började magen tjorva. därefter har jag spenderat några timmar på toa och har mått allt annat än bra. varit helt skakis o svimmat heeeela tiden. kallsvettats som en galning o varit helt kritvit i ansiktet. skumt! stackars joel vaknade o masserade mig mage, de hjälpte faktiskt. vilken stjärna han är min karl! nu mår jag mycket bättre iaf. lite skakis o trött men annars är allt som vanligt. valde iaf att stanna hemma idag, vågade mig inte till skolan när man inte kan lita på magen riktigt.


tränade Saga en sväng igår (bilden är dock från ett annat träningstillfälle). måste säga att tycker att hon är så himla duktig och framförallt så verkar hon tycka att apportering är så himla roligt :). det gör ju att matte tycker det är ännu skojjigare :) ! Saga fick prova apportera lite större dummisar, dom tyckte hon var alldeles för klumpiga. hon visste inte riktigt hur man skulle lyckas hålla i dom ordentligt. nåväl, hon kämpade på o lyckades på lite olika sätt transportera dummisen till mig :). duktig vovve och nöjd matte.

insåg just att joel jobbar em den här veckan, vilket innebär att jag får laga mat till mig själv i min ensamhet. visst låter det hemskt? resultatet av detta blir att jag lever på mackor o luft till nästa vecka. är så himla trist att laga mat åt sig själv, känns liksom meningslöst. nåväl, får dra ihop något enkelt iaf. annars gnäller joel att jag inte kan sköta om mig själv ens ;P.

förresten, vars kommer allt grus ifrån?!?!?!??! jag damsög o skurade igår o nu är det 5 kg sand i hallen iaf. hm.


/Emmelie


jag har tråkigt, så här kommer en lista.


10 saker du vill ha:
1. Mer pengar och ett jobb till hösten.
2. Sol varje dag.
3. Ett gulligt hus.
4. Mat, något gott!
5. En egen bil. som helst är gratis att köpa, äga o tanka.
6. En ny ugn.
7. Mer TID !
8. Ett par längdskidor & en cykel.
9. Nya kläder & ett par nya dojjor.
10. En ny rygg.

9 musiker/band du älskar:
1. Kiss
2. Bob Marley (på sommarn!)
3. Elvis
4. Beatles
5. Weeping Willows
6. 3 Doors Down
7. AC/DC
8. Queen
9. ABBA

8 saker du gör varje dag:
1. Dricker te.
2. Prommar med mina hundar.
3. Kör bil.
4. Smsar & pratar i telefon.
5. Grubblar, funderar och analyserar. (för mkt!)
6. Lagar mat.
7. Borstar tänderna.
8. Jagar dammråttor.

7 saker du tycker om:
1. Min familj.
2. Alla mina nära!
3. Galoppa häst.
4. Träna min vovve.
5. Laga mat och umgås med mina nära.
6. Att få vara kreativ!
7. Äta allt som är gott. hehe.

6 favoriter:

1. film: Johnny Depps i Sweeney Todd, Pirates, Calle & chokladfabriken... Kill Bill. Land of lost (o många andra av Will Pharells filmer).
2. låt: Here comes the sun - The Beatles. Suspicious Minds - Elvis Presley. o många andra!
3. bok: självbiografier.
4. citat: "Det kan inte gå mer än åt helvete"
5. årstid: Sommarn och våren.
6. spel: älskar sällskapsspel. Är oslagen vinnare i twister!!!!!!! är superbra på "med andra ord" och har ett sjuhelsikes humör när jag förlorar.

5 senaste personerna som du gjort detta med:
1. kramat: Saga som ligger o myser med mig i soffan.
2. kysst: hemlis.
3. skrattat: Joel.
4. pratat: Joel.
5. ätit: hm, en macka imorse.

4 dofter du gillar:

1. Joels parfym, luktar sjukt gott. (har självklart valt ut den själv ;D)
2. Te
3. Valpdoft!!!
4. Skoterlukt.

3 platser du vill besöka:

1. Japan.
2. Thailand igen.
3. Irland.

2 högtider du älskar:

1. Julen.
2. Påsken.

1 person you’d marry on the spot:
1. Johnny Depp.


du gör mig glad.


11 april!

Saga & hennes kullsyskon blir 11 månader idag. Stora dom blivit!

Idag har vi varit på utställning i Gällivare. En inoff på Bil City. Saga skötte sig utmärkt och blev BIR och 2a i sin grupp. Är så nöjd med min fina pärla! Hon är så fin!

Sagas kritik:
"Feminim tik av utmärkt typ. Vackert huvud. Utmärkt hals & överlinje. Välkroppad med passande benstomme. Välburen svans. Rör sig med härligt drive från alla håll! Mycket välvisad!"
BIR-valp & HP !
Domare var Catalina Gustafsson.

/Emmelie

9 april

fredag igen, veckan har gått i superfart. har jobbat några dagar & sen varit till Luleå en sväng. Idag ska jag jobba lite mer, sen är de heeelg för mig! fast imorrn tänkte jag jobba med projektarbetet & söndag är de utställning. så de blir nog fullt upp iaf :) !idag klampar jag nog runt i min gummistövlar!
/Emmelie

RSS 2.0