onsdag

jag påbörjar dagen med en vovveprom!




brummelibrum till skogen! sen dusch o käka ngt. sen en lektion innan påskloooov!
/Emmelie

tisdag

jag räknar ner dagarna till lov och ledighet. idag har jag en lektion och sen tänkte jag dra ut med hundarna en sväng. de snöar som tusan ute. fast det är iaf inte kallt, -3 bara.


snart är det dags för stugmys igen! lääääääängtar!


/Emmelie

god morgon

ny dag, ny vecka... har iaf bara skola mån, tis & ons. sen är jag ledig tors o fre och sen är det loooov!

igår var jag och prommade med Anna och hennes två golden. Saga lekte som en dåre med Viggo (som är den yngre av dem).  efteråt var både matte o vovve slut, att plumsa i snön tar på en ;). efter prommen drack vi massor av te och surrade. tänkte ta en tidig kväll igår men de gick bara inte. legade och vred och vände på mig hur länge som helst, måste ha somnat någon gång vid ett, två... imorse vaknade jag av att Sally dundrade in. mamma kom och lämnade av Sallan innan hon började jobbet. Sally har sovit i Kullen hos dem, dom brukar sno med henne ibland. Sen har vi legat och myst i sängen o kollat lite tv en stund. det är ganska skönt när joel jobbar, då smyger alltid hundarna upp i sängen och lägger sig tätt tätt intill en. så man behöver inte frysa iaf :).

nu dags för frukost! sen göra mig redo för skolan...
/Emmelie


lördag

har nyss avnjutit god middag som Joel faktiskt har lagat. det blev hemmagjord pizza, smaskens! nu laddar jag upp för att hoppa i myskläderna, ta fram massa gottigott som vi handlat o sen mysa i soffhörnet resterande delen av dagen. känns som en perfekt plan!






bjuder på en bild:

en bild på mig och en pytteliten Saga. hon var en pussgurka redan då! ooh, gud så jag längtar till sommaren! denna bild gör mig så glad!


ha en bra kväll!
/Emmelie

23 mars

dagen har löpt på i ett snabbt tempo. vaknat 9.40 (!), duschat o gjort mig redo, varit förbi stan o kennelklubben, långprommat med jossan o mina dogs, varit på kalas hos kusin Moa och nu är jag hemma. Sally har åkt med mamma till Kullen så hon slipper vara ensam när pappa inte är hemma. så nu ligger jag i soffan och myser med Saga. Joel jobbar eftermiddag. jag är supertrött och försöker att hålla mig vaken. känns inte bra att somna inna halv nio :P !

tvn får underhålla mig ett tag till. sen borstar jag tänderna o tar kväll !


bjuder på en bild på tjäjjorna !

/Emmelie

måndag

helgen har varit toppen!


<3

 

ska till tandis idag efter lunch, ser inte framemot att spänna åt i käften. som vanligt kan man inte äta på 2-3 dagar. suckelisuck. nåväl.

vovveträningen igår gick super, hon är en riktig pärla lilla Saga. så himla duktig! och helgen har verkligen varit bra, har laddat batterierna i stugan och känner mig faktiskt vid ganska gott humör trots att jag har en hel del att göra just nu. men de blir nog bra, de löser sig :).

de var allt.

/Emmelie


god kväll.

helgen har spenderats i Piteå. har varit superskoj, dock har min mage gjort de lite mindre roligt. men men, efter att ha knaprat lite piller så kändes den bättre då och då iaf. i söndags hade jag "kalas". var jätte trevligt, alla kom på samma gång och jag fick springa runt som en skållad råtta. men vad gör väll de, var himlans trevligt att ni kom iaf! :) o tack alla för presenterna!

i måndags mådde jag kasst. magen tjorvade + att jag hade feber. kändes som att jag hade de även i söndags också. o nu, hmm.. jaa jag vet inte. känner mig halvförkyld o magen tjorvar ännu. nåväl, de blir nog bra ngn gång!

ikväll har jag hunnit plugga lite. så då kan jag åka till stugan med gott samvete i helgen.

nu ska jag snabbrasta Saga och sen krypa under täcket och bara mysa. Sally följde med mamma till Kullen. pappa är ute och reser så hon ville ha lite sällskap tror jag :). och joel jobbar em så de blir bara jag o Saga. fast de är inte heller helt fel, då får jag en sänghalva o Saga en sänghalva. rättvist och bra :).

imorrn har jag ganska mkt på gång, bland annat kalas, fysion, trimma vovven, skola, beställa skor, vovveträning och så. men de blir nog jätte bra :).

gonatt!
/Emmelie


och denna skjorta har jag shoppat idag, har suktat efter den ett bra tag och nu blev den min !

meet me halfway

seg morgon. vaknade vid halv sju, gav mat åt vovvarna. J hade redan rastat dom innan han åkte på joppet. la mig i sängen igen, tittade på vakna med the voice. somnade om, vaknade vid åtta. gick upp en sväng, gick sen till sängen igen o myste med vovvarna som vägrade kliva upp. somnade om och vaknade 10.20 (!!!). kände mig lite krasslig imorse, men efter en dusch så känns det faktiskt lite bättre. har hunnit med att städa toan riktigt ordenligt, varenda vrå är putsad. hoppade sedan själv i duschen o så ringde mamma mitt i allt o frågade om jag skulle me till fammo o äta lunch. hoppade i kläderna och åkte dit med mamsi. farmor hade lagat värsta goda lunchen. köttfärsbiffar, kantarellsås och potti + broccoli o annat gott. så himla gott med riktig äkta hemmalagad mat. till efterrätt fick vi ngn chokladbakelse och te. jag har ätit en riktig braklunch kan man säga!

nu funderar jag på att gå ut med Saga en sväng, kanske över stan. tränade henne en sväng igår o hon skötte sig super. tycker att jag har en himla duktig hund, trots att matte inte kan så himla mycket :).

farmor var så himla glad att hundarna följde med idag, dom fick som vanligt godis o sen ska dom dricka vatten. dom har verkligen sina rutiner där. sen har dom en låda med leksaker som dom får leka med.

på söndag är det smörgåstårta här på klockaregatan 3B.. är borta på lördag då jag fyller år, så de blir på söndag istället. hjärtligt välkomna!

nu ska jag dra med min svarta kompanjon på en prom i blåsvädret.
/Emmelie



RSS 2.0