måndag, JIPPI!

långledigheten är slut och nu är de skola igen, dock bara 2 lektioner idag. så det känns inte så hemskt..

i onsdags var de mösspåtagning. på kvällen var jag ut och dagen efter mådde jag väldigt väldigt väldigt dåligt. så på fredagen var jag normal igen, då grillade jag o tarja i kullen och myste. bodde i kullen då mamma o pappa är i sthlm o joel i gbg. på natten blev de världens oväder vilket resulterade i att jag legade i ett kolsvart hus i mitten av m o p's säng och grinade. haha. nåväl, lyckades somna och överlevde natten iaf.

i lördags så kollade jag tusen avsnitt av DH säsong 1. har endast ett avsnitt kvar nu! igår kom lillkussen moa hit och vi gjorde pastasallad. for ut i skogen en sväng o tränade Saga. hon skötte sig bra o var riktigt duktig faktiskt :). sen avslutade vi med att kvällsfika på min balkong i kvällsolen. mysigt värre!

idag är de måndag och de betyder att Joel kommer hem. snacka om att jag haft joel-längtan. fast de första 3 dagarna var nog värst, sen blev jag van att sova själv. eller själv och själv, har haft en Saga liggandes tätt tätt intill mig varje natt. så jag har haft de rätt bra iaf!

har hunnit käka frukost o varit ut med dogsen. ska göra mig redo för dagen och sen bege mig bort på stan o göra ngn bildgrejsimojs. o sen brumma till skolan o sen handla o sen hem o sen kommer JOEL !
sådär, nu vet ni vad jag sysslat med den senaste tiden och vad jag ska göra idag. bra va?

/Emmelie

PS. måste skriva att jag borde plugga idag. men det kommer jag iaf inte göra o därför vore de lögn att skriva att jag kommer göra de idag. DS.HURRA HURRA HURRA

idag fyller världens allra bästigaste och finaste vovve 1 år!

SAGAnostalgisk

 

hittade två bilder som legade i en kartong i Kullen.
man kan inte låta bli att tänka tillbaks och vela återuppleva vissa stunder igen.

Odde kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta...

 


han var så fin!

 

nu dags att göra sig redo för lite jobb. i em hoppas jag på lite träning med Saga. missade ju igår när jag jobbade :/. nåväl. sen ska jag fixa lite inför projektarbetsvisningen på tisdag. snart tar jag studenten! sjukt.

 

/Emmelie

 

en bild på min vackra;

 


för var dag som går ...

.. så inser jag hur fin o duktig liten vovve jag faktiskt har. för mig är hon bara bäst! o jag tror att hon kom in i mitt liv just perfekt i tid. o kanske var de menat att hästeriet skulle få ett slut o jag skulle få ett nytt intresse? de får vi aldrig veta. men jag kan konstatera hur glad jag är att jag fått en i mina ögon så fin hund. tack brittis!!!/Emmelie

RSS 2.0