101020

det är viiiiinter. tjoho. idag ska jag dammsuga läggan, gårdagens regnoväder gjorde att vi på våran promenad inte bara blev dyngsura utan också drog med några kilo sand in.

hann även med att besöka badhuset igår, tsm med Moa och hennes barn. sen tekalas med maria.

nu ska jag äta lite frukost och sen bege mig ut i snöovädret tsm hundarna o Moa + barn. o sen på fredag beger vi oss mot boden/luleå hemma på söndag. tjoho.

/em

101013 - En helt vanlig onsdag.

hej. god morgon. god dag.

min morgon har börjat 05:45 i vanlig ordning. har liksom kommit in i en rutin att jag vaknar kvar i sex,  tittar på mobilen vad klockan är, ligger och vänder och vrider på mig o försöker somna om. funkar ej. kliver upp o kissar. går tillbaka till sovrummet. snubblar över mina skor i hallen, slår i tån i sängkanten. ramlar klumpigt ner i sängen och är genast snorpigg och vaken.

prommade ut med hundarna en sväng. tänkte gå en liten runda och hamnade tillslut i parken utanför oss. allt var frid o fröjd tills en jäkla lastbil backar in mitt i parken. nu har bygget av de nya läggorna börjat, suck. våran fina morgonrastningsplats. våran fina park. fyfarao.

annars då, jo jag sitter och har ätit så god frulle. druckit mitt absoluta favorit-te (som jag nästan glömt bort att de finns), ätit ett perfekt (!) kokt ägg, druckit ett glas med iskallt vatten och ätit den absolut bästigaste mackan med keso, avokado och kryddor på. (käkade en likadan macka hos fru Ravelin för ngn dag sen, så gott. är så less på alla andra pålägg just nu). till frukosten har jag såklart lyssnat på min mans musik, the king, Elvispelvis. alltså Elvis är min man. de är jag o han. ni hajjar.


ja men såhär såg min frukost ut idag.


och jag såg ut såhär när jag åt frukost. yepp.

alltså, jag känner en konstig känsla inom mig idag. jo men de är sant. jag känner mig faktiskt positiv. glad. lugn. nöjd. framförallt ganska nöjd. nåja, dagen har precis börjat så jag hinner komma tillbaka till att bli en tvättäkta grubblare och pessimist. men tills dess så njuter jag av att faktiskt vara rätt så glad. haha.

idag är de lunch hos farmor som gäller, vi ska äta surströmming! blir nice.

god dag!
/Emmelie


förresten, tror jag ska gifta mig med en irländare.

igår beställde jag massa julklappar. är så nöjd med mig själv. har bara några kvar nu, gud så skönt!!!!!!!!!! duktig jag är som redan börjat. känner mig nöjd.

RSS 2.0