jag är ingen bra bloggare/bloggerska.

jag vet ju de.

mina dagar består oftast av jobb, stall och dogprommisar o allt annat vardagligt. idag jobbar jag 7-15, sen ska hundarna på sig en promme och hästen ska få motion :). imorgon är jag ledig. ska bli skönt. ska med Triss till vetten och ta bort lite tandsten och sen röja här hemma. Har tvättstuga också. Till helgen åker jag till Luleå och ska fira min moster som fyller år. Ska bli mys :).


nu skynda vidare!
tjo.

Ni vet ju att jag snart fyller år

Snart är de ju mars månad, och då fyllar ju jag år. Den 6 mars blir jag 20 år. För att göra det enkelt för er, de här önskar jag:


Denna hundbädd vill jag haaa, har dregglat efter den i flera år. Storlek Large! Hunden behöver ni inte köpa, dom har jag redan.


Två bäddset i denna färg. Älskar de svarta jag har!


En "pippi"-tröja vill jag ha! har suktat efter en sådan i fleeera år.

friluftskläder och marimekkosaker är alltid högst på min önskelista
:) hehe

Skämt å sido, jag klarar mig utan presenter. bara ni kommer o fikar så blir jag nöjd! Nästa vecka är de dags att gratta den första 20 åringen för året i mitt sällskap. Så sjukt de känns, tyckte vi fyllde 18 år alldeles nyss. Typ 3 månader sen eller något. Tiden gååår fort.

Annars snorar jag och är allmänt sjuk. Hög feber och bläää. Fast idag är jag nog feberfri. Ska till stallet och galoppa iaf :).

/Emmelie

RSS 2.0