tom mage = ärlig och arg. inget krusidull.

jag hatar snåla människor, jag hatar orättvisa. jag ogillar verkligen personer som är egoistiska och sådana som aldrig hör någon annan än sig själv. det låter väll ganska rimligt?

ni vet, de finns ju folk som verkligen suger musten ur en. sådana där som man träffar och varenda gång man pratat med en sån person så lämnas en irriterad och sur känsla kvar i kroppen. jag blir tvärförbannad och har lust att skrika rakt ut allt vad jag känner och tycker. det gör jag ju inte, såklart. man får helt enkelt acceptera att det finns personer som är energitjuvar, sen får man försöka undvika dom så mycket som möjligt. fast ibland är det svårt... i mitt fall iaf.


nåväl, värt att nämnas är ju att det finns många fina underbara runt omkring. en bra skara som är superbra allihopa och som får en att må bra.. man får fokusera på dom istället!

jag borde nog göra mig middag så jag blir snäll igen. förlåt för argt inlägg, men jag har fasiken inte ätit middag och då är jag inte snäll för fem öre! haha.

blir inget luleå ihelg, orkade helt enkelt inte det.. känner för att vara hemma. måste plugga och städa! kommer säkerligen inte göra något av de, men iaf. skönt med en helg hemma. gaddtiden är flyttad och jag kan nog vänta :).

/Emmelie - med tom mage.


bjuder på en bild på mig och min kära vovve. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0