god kväll.

helgen har spenderats i Piteå. har varit superskoj, dock har min mage gjort de lite mindre roligt. men men, efter att ha knaprat lite piller så kändes den bättre då och då iaf. i söndags hade jag "kalas". var jätte trevligt, alla kom på samma gång och jag fick springa runt som en skållad råtta. men vad gör väll de, var himlans trevligt att ni kom iaf! :) o tack alla för presenterna!

i måndags mådde jag kasst. magen tjorvade + att jag hade feber. kändes som att jag hade de även i söndags också. o nu, hmm.. jaa jag vet inte. känner mig halvförkyld o magen tjorvar ännu. nåväl, de blir nog bra ngn gång!

ikväll har jag hunnit plugga lite. så då kan jag åka till stugan med gott samvete i helgen.

nu ska jag snabbrasta Saga och sen krypa under täcket och bara mysa. Sally följde med mamma till Kullen. pappa är ute och reser så hon ville ha lite sällskap tror jag :). och joel jobbar em så de blir bara jag o Saga. fast de är inte heller helt fel, då får jag en sänghalva o Saga en sänghalva. rättvist och bra :).

imorrn har jag ganska mkt på gång, bland annat kalas, fysion, trimma vovven, skola, beställa skor, vovveträning och så. men de blir nog jätte bra :).

gonatt!
/Emmelie


och denna skjorta har jag shoppat idag, har suktat efter den ett bra tag och nu blev den min !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0