söndag

brrr, kallt ute igen. när ska man få sluta frysa?
Igår åt vi ost o kex o glodde på melodifestivalen. sov över här i Kullen i mitt gamla flickrum som numera är ett gästrum. nu närmast ska jag brumma hem till Gällivare o göra mig redo för dagen. jobb 12. träning ikväll med Saga.
Till veckan måste jag börja med min rapport, den ska vara inne veckan efter sportlovet. suckelisuck.
Måste beställa en almanacka också.
tjo/Emmelie

tom mage = ärlig och arg. inget krusidull.

jag hatar snåla människor, jag hatar orättvisa. jag ogillar verkligen personer som är egoistiska och sådana som aldrig hör någon annan än sig själv. det låter väll ganska rimligt?

ni vet, de finns ju folk som verkligen suger musten ur en. sådana där som man träffar och varenda gång man pratat med en sån person så lämnas en irriterad och sur känsla kvar i kroppen. jag blir tvärförbannad och har lust att skrika rakt ut allt vad jag känner och tycker. det gör jag ju inte, såklart. man får helt enkelt acceptera att det finns personer som är energitjuvar, sen får man försöka undvika dom så mycket som möjligt. fast ibland är det svårt... i mitt fall iaf.


nåväl, värt att nämnas är ju att det finns många fina underbara runt omkring. en bra skara som är superbra allihopa och som får en att må bra.. man får fokusera på dom istället!

jag borde nog göra mig middag så jag blir snäll igen. förlåt för argt inlägg, men jag har fasiken inte ätit middag och då är jag inte snäll för fem öre! haha.

blir inget luleå ihelg, orkade helt enkelt inte det.. känner för att vara hemma. måste plugga och städa! kommer säkerligen inte göra något av de, men iaf. skönt med en helg hemma. gaddtiden är flyttad och jag kan nog vänta :).

/Emmelie - med tom mage.


bjuder på en bild på mig och min kära vovve. <3

Calebri's Saga Sea

Saga fotad idag. hårig otrimmad men rätt söt ändå :).


kyla

varför ska de vara så kallt hela tiden? jag vill ju kunna promma ute på långturer utan att dö i astmaanfall. nåväl, blir de kring -15 så är jag nöjd. -25 idag och de känns lite väl kallt.

sitter och inväntar Joel som är på ärenden. sen ska vi brumma förbi stan och sedan förbi Joels mamma som fyllt år. måste även handla o lite sånt..

hade inte så mkt på hjärtat om jag ska vara ärlig.
tjo!
/Emmelie

tisdag.idag längtar jag till sommaren, eller iaf till att det blir vår...

nu blev jag tröttis, ska glotta lite tv o hoppas på att de blir varmare ute till ikväll. vilken verkligen träna sagis :).

/Emmelie

snurrig i bollen.

jag känner mig upptagen, har mycket på gång just nu. känns det som iaf. jag skriver kom ihåg lappar, trycker in massa text på ett litet papper. kladdar i min almanacka (som förövrigt är helt värdelös, hade verkligen velat ha en ny). min hjärna fungerar inte riktigt som den bör, man måste skriva lappar för att komma ihåg saker. är inte det hemskt? blott 19 år gammal o dement o senil.

mitt i allt skrivande av lappar, (att göra listor, kom ihåg listor o handlingslappar) så ser jag att min stig lindberg-mugg är kantstött. fasiken, joel är så våldsam med disken. grrr, dumma han. tror jag äter en macka till så jag håller mig snäll resten av dagen. det är nog säkrast.

min hjärna är fullproppad just nu... är helt snurrig.

målamålamålamålat i ngn timme... what to do nu? vovvarna sover ännu sen vi varit ut o prommat i förmiddags. känner mig rastlös. måste hitta på något att göra! hm.

adios!
/Emmelie

my best friend

tänk att en hund kan skänka en så mycket glädje...


RSS 2.0