jag drömde en dröm

vaknade sju imorse av att jag grinade. har drömt en mardröm i princip hela natten. de hela började med att jag var i stugan, gick o prommade tsm med någon o när vi nästan var vid stugan så såg vi en liten björnunge i ett träd, vi gick bara förbi o styrde kosan mot stugan. efter några steg tittade vi bak o insåg att mamma björn upptäckt oss. och där mitt i drömmen började jag fundera hur man skulle göra när man möter en björn. om man ska springa eller stå still? jaa i drömmen valde jag att stelna fast i marken iaf. sen liksom smög jag en bit o sen kutade allt jag kunde. vi klarade oss. väl inne i stugan berättade jag åt alla. då skulle mamma öppna altandörren och så sprang sally o saga ut o så kom en liten björn dit. o då trodde jag att den skulle äta upp dom, men de gjorde den inte. skrek som en dåre på vovvarna men dom kom inte in, dom legade där ute o tuggade ben. hann tänka "gud vad lustigt att mina hundar inte är rädd för björn". sen just innan jag vaknade så morrade de till jätte mycket o då kom 2 stora björnar till. sen vaknade jag! insåg att joel snarkade exakt som dom där 2 sista björnarna lät. haha.

nu kanske inte ni tkr att den här mardrömmen låter så hemsk, men kan ni gissa hur trött jag är efter att ha blivit jagad hela natten? o jäkla hundar som inte kom in, var så aaaaaaaaarg o rädd o orolig. aja, saga legade i fotändan när jag vaknade, så hon har då iaf inte drömt att vi blivit jagade av björn.

på tal om björn, snart åker jag till Suaningis urskog och tillbringar helgen. då hoppas jag att vi inte får påhälsningar av någon björn.

ska packa ihop de sista o greja på lite. sen åker Saga o jag iväg. ska hämta upp elli o gina o sen beger vi oss.
hare grejt!
/Emmelie

long time, no see.

har inte bloggat på evigheters evigheter. känns de som iaf.

jag har hunnit gå bal o ta studenten.
 

På avslutningsnatten for joel o jag till stugan o sov. var myspysigt! spenderade helgen där och tog de lugnt. fiskade och åt massa gott.

 

Idag ska jag packa o greja lite, för ihelg åker jag på träningshelg med Saga. ska bli superskoj! träffa massor av folk man inte hinner se så ofta och framförallt att få träna Saga :). ska bli kul o köra igång lite mer nu, har varit så trist när kennelhostan härjat. det har verkligen satt käppar i hjulet. nåväl, nya tag nu :).

Ska hoppa i kläderna o åka o inhandla lite slemlösande hostmedecin, strepsil osv osv.. allt vad som kan hjälpa mot att man känner sig krasslig!

 

/Emmelie


vet ni vad?

jag har just kommit på en grej, eller kom på det igår. jag tar ju studenten nästa vecka! helt sjukt. har inte tänkt på de förrän nu. herrregud.

 

/Emmelie

RSS 2.0