Godisfickor

Något som är superbra är en "godisficka". Bra när man tränar hunden och speciellt bra på utställning då du inte har några fickor att stoppa godiset i.

Modellen är inte "pluffsig" och känns inte klumpig och ivägen. Började med att sy en till mig själv just för att jag bara hittade klumpiga modeller av godisfickor.

om ni är intresserad utav en godisficka, mejla mig på : empan_s@hotmail.com
/Emmelie

dagar som denna

dagar som denna så känner jag för att åka hem till mitt gamla flickrum, umgås med min älskade familj. de är de som gör en lugn och på bättre humör. så dagens plan är att vänta på att pizzan blir klar som är i ugnen, vinka av joel som åker på jobbet, åka till kullen och mysa och känna sig på bättre humör och sover nog där också. sen jobb imorrn o sen är de inte jobb förrän på söndag. blir så nu ett tag, jobb lite då och då. men men. i do my best.jag kan inte låta bli att le o vara tacksam åt min älskade familj. dom ställer upp i ur o skur och de finns verkligen ingen som just dom. fyfan vad bra dom är.

de rullar på...

livet lunkar på som vanligt. eller ja, nästan iaf. städar på dagarna, grejjar på hemma och rastar hundarna och sånt där vanligt vardagsgrejs. är glad att jag får jobba i sommar men kan inte låta bli att vara avundsjuk på alla som får semester nu. hade verkligen inte tackat nej till att vara ledig en vecka o sticka o fjällvandra. men men... till hösten kanske? vi får se.

hade egentligen inte så mkt att skriva.. nu ska jag greja på med mina bilder. några hamnar i ett fotoalbum (vi kan ju inte digitalisera oss helt bara för att vi lever på 2000-talet) och några hamnar i ramar någonstans i mitt lilla hem. jag bara älskar att ha tavlor o bilder överallt. tkr de är superfint! känns ju extra bra när man själv tagit ngn bra bild också :).

nåväl, nu ska jag göra lite nytta. sen ikväll blir de att besöka personliga frisörskan några hus bort, jaa vovvens frisör alltså :).

/Emmelie

älskar den här bilden!


RSS 2.0